Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cannelloni cu carne tocata si branzeturi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Astazi cannelloni, un fel de mancare de inspiratie italiana, putin mai complex, dar credeti-ma merita toate eforturile, gustul e desavarsit! 

Va invit si pe voi la o mancare foarte interesanta si sanatoase.   

Cannelloni cu carne tocata si branzeturi

Cannelloni cu carne tocata si branzeturi

Ingrediente:

1 cutie cannelonni
500 gr carne tocata
100 gr parmezan
100 gr branza brie
2 catei usturoi
1 ceapa mica
3-4 linguri ulei masline
2-3 linguri pasta tomate naturelo
busuioc
sare, piper

Pentru sosul bechamel:

250 ml lapte
50 gr unt
1 lingura faina
piper alb
nuscoara 

Mod de preparare:

Incingem uleiul si adaugam usturoiul pisat si ceapa tocata marunt. Le lasam doar cat sa isi elibereze aroma.

Adaugam  carnea tocata si amestecam continuu pana este gatita bine.

Adaugam parmezanul ras si branza brie rupta bucatele mici. Puteti sa nu mai adaugati branzeturile eu insa le aveam prin frigider si m-am gandit sa schimb un pic gustul.

Amestecam pana se topesc branzeturile si adaugam apoi pasta de tomate pentru culoare dar si pentru un plus de gust. asezonam apoi cu sarea, piperul si busuiocul.

O lingura de pasta de tomate o diluam cu 2-3 linguri de apa si o lingura de ulei de masline. Turnam amestecul obtinut pe fundul tavii doar cat sa il acopere.

Umplem cannelloni cu amestecul de carne si branzeturi si le asezam in tava. eu nu am folosit toata cutia ci doar 12 bucati

Preparam sosul bechamel. Incingem untul pana este complet topit si incepe sa sfaraie.

Tragem deoparte si adaugam imediat faina amestecand pana la omogenizare.

Punem pe foc si adaugam laptele fierbinte, putin cate putin amestecand continuu.

Dam intr-un clocot pana ce sosul se va ingrosa usor. Asezonam cu nucsoara si piper alb. Turnam sosul fierbinte in tava peste cannelloni.

Doua linguri de pasta de tomate le diluam ci o lingura de apa si o lingura de ulei de masline si adaugam ametecul obtinut deasupra sosului. Eu am ales sa trasez niste linii pentru a obtine un aspect frumos.

Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc frumos deasupra.

Se servesc calde, optional mai puteti adauga parmezan.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!