Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada aperitiv cu oua

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Rulada aperitiv cu oua, este un aperitiv pregatit la rece, usor si rapid de realizat. Merge servit alaturi de alte aperitive la o masa festiva, iar pentru faptul ca are oua in componenta este perfect si pentru masa de Pasti care se apropie.

Rulada aperitiv cu oua

Rulada aperitiv cu oua

Ingrediente:

 12 felii subtiri de cascaval
9 felii subtiri de sunca (egale ca marime cu cele de cascaval)
200 g unt
100 g crema de branza cu verdeturi
6 oua fierte tare
1 lingura mustar
sare
piper alb
patrunjel verde tocat

Mod de pregatire:

Intai se pun ouale la fiert, apoi se racesc in apa foarte rece ca astfel se cutata mai bine.

Albusurile se taie marunt si se amesteca cu crema de branza cu verdeturi si 100 g unt l atemperatura camerei. 

Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, piper alb si patrunjel verde tocat.

Galbenusurile se sfarama bine cu o furculita, se amesteca cu mustarul, cu untul moale la temperatura camerei si se condimenteaza.

Pe tava de la aragaz se pune hartie de copt si deasupra se aseaza feliile de cascaval petrecute putin, apoi se da tava la cuptorul incins pentru 2-3 minute sau cat este necesat ca sa se inmoaie si sa se lipeasca intre ele. 

Se lasa sa se raceasca dupa care se intinde crema alba cu albusuri. 

Se lasa cca. 3 cm pe o latura fara umplutura. 

Se aseaza deasupra feliile de sunca una langa alta, peste care se intinde crema din galbenusuri.

Se ruleaza strans incepand cu partea unsa si acoperita, ajutandu-ne si de hartia de copt. 

Se apasa avand grija sa nu ramana spatiu gol in interiorul ruladei.

Se infasoara in folie de plastic sau de aluminiu, se strange la capete si se da la rece. 

Inainte de servire se taie cu un cutit zimtat ascutit. 

 Sfat-uri:

Se pot servi ca atare sau alaturi de alte aperitive pe platouri reci.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!