Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste-la-cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune.
Paste-la-cuptor
Paste-la-cuptor
Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 250 g ciuperci
  • 400 g carnati
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 3 linguri pasta de rosii( sau suc de rosii)
  • 2 lingurite busuioc
  • sare
  • piper  

Mod de preparare     

Punem carnatii la prajit, iar dupa ce s-au prajit ii portionam in bucatele de 1-2 cm.

Intr-o alta tigaie, punem ceapa tocata la calit cu 3 linguri de ulei. 

Dupa ce ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile tocate, punem apa, acoperim cu un capac si lasam la inabusit pana cand ciupercile s-au inmuiat.

Cand ciupercile s-au inmuiat putin, adaugam si ardeiul tocat marunt, continuand fierberea.

Adaugam pasta de rosii diluata in apa, busuiocul, sarea, piperul si mai lasam sa dea cateva clocote.

La final adaugam carnatii.

Trebui sa obtinem un sos suficient de zemos pe care il vom amesteca cu pastele ce vor fi fierte conform indicatiilor de pe ambalaj.

Aceasta compozitie o punem intr-o tava de iena unsa in prealabil cu putin ulei.

Dam la cuptor si mai lasam 20 de minute pentru a se rumeni frumos. 

Sfat-uri: 

La aceasta reteta am folosit melcisori, dar se pot folosi orice tip de paste. 

Am avut carnati proaspeti, dar puteti folosi si carnati afumati (cabanosi, etc).

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!