Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cremase cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de paste cu ciuperci este rețeta pe care ți-am pregătit-o mai jos. Rețeta se face din ingrediente simple, puține și deloc costisitoare, în timp record și cu minimum de efort. Cât ai zice „paste” ai pregătit masa pentru 4 persoane! Citește cum faci paste cremoase cu ciuperci!

Paste cremase cu ciuperci
Paste cremase cu ciuperci

Ingrediente

  • 200 g paste;
  • 300-350 g ciuperci;
  • 2-3 linguri de unt (separate);
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 2 căței de usturoi;
  • 1/2 ceapă, tocată fin;
  • 200 g parmezan ras.
Pentru servit (opțional)
  • Parmezan ras și pătrunjel proaspăt tocat.

    Mod de preparare

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet, dar cu un minut mai puțin. 
 
Păstrează o cană de apă de la paste, separat și apoi scurge-le pe ele.
 
Feliază ciupercile. 
 
Topește 1 lingură de unt la foc mic, într-o tigaie mare. 
 
Călește un minut ceapa și usturoiul.
 
Dă focul mai mare, adaugă ciupercile și lasă-le la făcut până când se evaporă apa din ele. 
 
Mai lasă-le pe foc încă 5 minute, până când încep să se rumenească.
 
Adaugă restul de 2 linguri de unt și amestecă până se topește.
 
Micșorează un pic focul. 
 
Adaugă pastele, 3 sferturi din apa ținută de la paste și parmezanul ras. 
 
Amestecă ușor și cât mai larg pentru a cuprinde toată compoziție și continuă până începe să se formeze sosul cremos pentru paste. 
 
Dacă pastele par uscate, mai adaugă apă.

Asezonează cu sare și piper.

Rețeta de paste cremoase este gata. 

Poți presăra deasupra pătrunjel tocat mărunt sau parmezan.

 

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!