Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Carne de porc în sos dulce și acru conform tradițiilor chineze

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vă oferim o rețetă de carne de porc pentru gătit demnă de atenția dvs., conform tradițiilor culinare chinezești. Se bazează pe sos picant, legume și portocale. Pregătiți mâncarea într-un vok și serviți-l.

Carne de porc în sos dulce și acru conform tradițiilor chineze

Carne de porc în sos dulce și acru conform tradițiilor chineze

Ingrediente:

- file de porc 350 gr.

- ulei de floarea-soarelui 350-400 ml

- amidon de porumb 3 linguri.

- supă de pui 150 ml

- Oțet de mere 1 lingura

- vin de orez 1 lingură

- zahăr 1 lingură

- ketchup 1 lingura

- apă 1 cana

- sos de soia 1 lingura

- 1 morcov

- o jumătate de portocalie

- ceapa verde 1 buc

- piper dupa gust

- un ou 

Mod de preparare:

Puneți carnea de porc, puneți-o într-un castron, adăugați sos de soia și vin. 

Se amestecă totul, se lasă să marinate timp de 20-40 de minute. 

Morcovul si zarurul, puneți în apă clocotită, gătiți timp de 3-5 minute. 

Apoi, așezați-vă pe o sită, la scurs apa clocotita.

Bateți oul cu amidon. 

Carnea marinată este așezată într-un amestec de ouă-amidon, bine scuturat, astfel încât toate bucățile de carne de porc sunt acoperite cu amestec.

Puneți carnea în ulei fierbinte timp de două sau trei minute, apoi puneți bucățile pe un prosop de hârtie. 

Se agită supă, oțet, sos de soia, zahăr și ketchup într-un vas separat. 

Puneți amestecul pe foc, aduceți-l la fierbere. 

Adaugati legumele cubulete, amestecați.

Amestecați amidonul în apă, adaugati în legumele și amestecati.

Diminuează focul, se adaugă carnea și felii de portocale, nu se aduce la fierbere și apoi se opreste focl.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!