Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Turte cu brânză și verdeață

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aceste turte cu brânză și verdeață vor deveni preferatele dvs!  Turtele fenomenal de delicioase pot fi asemănate cu plăcințelele, dar aluatul din care sunt făcute puțin diferă. Turtele sunt foarte gustoase atât fierbinți, cât și reci. Vă sugerăm să faceți deodată mai multe, pentru că vor dispărea îndată din farfurii!

Turte cu brânză și verdeață

Turte cu brânză și verdeață

INGREDIENTE

– 50 g de unt

– 200 g de brânză sărată

– 2 legături de verdeață (ceapă verde și mentă)

–  condimente (după gust)

– 1 pahar de chefir

– 2-3 pahare de făină

– 1/2 linguriță de sare

– 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu

– 1 linguriță de zahăr

MOD DE PREPARARE

Aluatul. 

Amestecați într-un vas adânc chefirul cu sarea, zahărul și bicarbonatul de sodiu (faceți acest lucru cu o furculiță). Adăugați în castron 1 pahar de făină cernută și începeți să frământați aluatul (nu vă grăbiți să adăugați toată făina deodată, pentru ca aluatul să nu iasă foarte presat).

Treptat adăugați toată făina și continuați să frământați un aluat moale și elastic (la sfârșitul frământării aluatul nu trebuie să se lipească de mâini și de masă). Aluatul frământat trebuie adunat și acoperit cu un prosop ușor umed. Lăsați aluatul să se ridice timp de 30 minute.

Umplutura. 

În acest timp prăgătiți umplutura pentru turte. Spălați verdeața (o legătură de mentă și una de ceapă verde, deși puteți folosi orice verdeață, după gust). Puneți verdeața pe un șervet de hârtie care va absorbi surplusul de apă.

Tocați foarte mărunt verdeața și puneți-o într-un castron. Orice cașcaval sărat sau brânza trebuie rase prin răzătoarea mare.

Cel mai bine ar fi dacă ați folosi în calitate de umplutură un amestec din brânzeturi. Așadar, amestecați brânza sau cașcavalul ras cu verdeața tocată (puteți condimenta umplutura cu orice condimente după gust – piper negru, usturoi uscat, ierburi, etc.).

Aluatul care deja a crescut trebuie împărțit în porții egale din care se formează niște bile de aluat.

 Asambale:

Presăriți suprafața de lucru a mesei cu făină și întindeți din bilele de aluat niște turte plate (cu diametrul de 15-20 cm). Puneți în centrul fiecărei turte de aluat o cantitate suficientă de umplutură și lipiți marginile turtei în mijloc. Prindeți bine marginile aluatului, astfel încât să formați niște punguțe. 

8. La această etapă trebuie să întindeți aluatul cu umplutura de brânză în turte de dimensiunea dorită. 

 Prajit:

Puneți tigaia fără ulei pe foc, iar atunci când este suficient de încălzită puneți pe tigaie prima turtă. Prăjiți turtele pe foc mediu, pe ambele părți (aproximativ câte 2 minute pe fiecare parte).

În timp ce prăjiți turtele cu brânză acoperiți tigaia cu capac pentru ca turtele să se gătească. În mod similar, prăjiți toate turtele. 

 Gata:

Turtele fierbinți trebuie unse cu unt și puse pe un platou mare. 

Vă doresc poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!