Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rețetă de mămăligă în pături

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Cu mămăliga îți poți folosi imaginația liber și tot poți găti ceva delicios. Dacă te-ai săturat de clasica mămăligă cu brânză și smântână, încearc-o pe cea în pături. Succesul este garantat!

Rețetă de mămăligă în pături

Rețetă de mămăligă în pături

INGREDIENTE

350 g șuncă (curcan sau porc)

200 g spanac fiert și mărunțit

500 g mămăligă

6 linguri smântână

10 roșioare cherry

200 g mozzarella

Sare și piper după gust

Parmezan (opțional) sau altă brânză rasă

MOD DE PREPARARE

După ce fierbi spanacul și s-a scurs complet, mărunțește-l bine (manual sau cu robotul). 

Taie șunca în bucățele mici și amestecă într-un castron cu spanacul, apoi adaugă smântâna și asezonează după gust. 

Separat, fă o mămăligă mai tare, apoi las-o un pic la răcit.

Într-o tavă medie cu pereții mai înalți, unsă cu ulei, întinde jumătate de mămăligă. 

Apoi pe deasupra întinde compoziția din spanac și șuncă. 

Acoperă la final cu restul de mămăliguță. 

Pe deasupra pune roșioarele cherry tăiate pe jumătate. 

Presărează mozarella rasă. 

Nivelează și dă la cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 10 minute.

Servește cu brânză rasă pe deasupra. 

Alternativ poți servi și cu ou prăjit, cu gălbenușul moale.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!