Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supă Minestrone

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Minestrone este o supă din mai multe ingrediente. Rețeta este de origine italiană și reprezintă o supă lejeră din legume de sezon. Această supă este una dintre cele mai răspândite feluri de mâncare din Italia.

Supă Minestrone

Supă Minestrone

Ingrediente:

  • Ulei de măsline – 80 ml
  • Bacon – 100 g
  • Ceapă – 1
  • Chimen dulce – 1
  • Țelină – 2
  • Ardei iute – 1-2
  • Cartofi – 2
  • Ardei dulce – 1
  • Dovlecei – 2
  • Roșii – 2 (sau 0,5 din cutie)
  • Porumb-mini – 6
  • Mazăre – 50 g
  • Fasole albă – 1 cutie
  • Suc de roșii – 1 lingură
  • Bulion (opțional)

Mod de preparare:

Este foarte important să tăiați toate legumele în cubulețe, cu diametrul nu mai mare de 5 mm. 

Trebuie să obțineți două amestecuri: primul trebuie să conțină ceapă, țelină, chimen dulce, ardei iute; al doilea – restul legumelor. 

Separat tăiați baconul (piept de pui, pancetta, orice doriți).

Într-un castron mare (nu mai puțin de 4 litri) turnați uleiul de măsline și prăjiți baconul la foc mic. 

Îndată ce începe să se ,,topească”, adăugați primul amestec de legume.

Căliți totul timp de 10 minute, apoi adăugați roșiile tocate mărunt (sau le puteți folosi pe cele din cutie în suc propriu). 
Lăsați pentru încă 5 minute și apoi adăugați restul legumelor.

Lăsați pentru încă 5 minute și adăugați sucul de roșii, mazărea și fasolea albă (din cutie).

Supa gătită se fierbe 5 minute sau mai mult și până când toate legumele sunt gata (totul depinde de cât de mari și ce fel de legume ați tăiat). 

Apoi, dacă considerați că supa este prea densă, diluați consistența cu apă fiartă sau bulion. 

Supa nu trebuie să fie prea densă, dar nici transparentă.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!