Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de pui cu cascaval si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O supa simpla, foarte gustoasa si deosebita de ciorbele si supele standard. Este o improvizatie foarte reusita, sunt sigura ca va fi una dintre supele preferate, dupa ce o veti incerca.

Supa de pui cu cascaval si ciuperci

Supa de pui cu cascaval si ciuperci

Ingrediente

Piept de pui 1 buc
Ceapa alba 2 buc
Oua de prepelita 10 buc
Branza topita 200 g
Ciuperci albe proaspete 500 g
Frunza de dafin 2 buc
Piper negru 0.25 lingurite
Patrunjel verde 1 legatura
Sare 1 lingura dupa gust

Mod de preparare

Spalati pieptul de pui, il puneti intr-o cratita cu 2 l de apa la fiert.

Cand incepe sa fiarba, strangeti spuma, taiati o ceapa mica marunt, adaugati frunza de dafin. 

Faceti focul mic cand incepe sa fiarba, si lasati 30-40 de min.

Pana fierbe carnea, curatati si spalati ciupercile. 

Apoi la taiati marunt.

Le lasati cu putin ulei intr-o tigaie sa se caleasca.

Amestecati din cand in cand, iar cand se rumenesc usor stingeti focul.

Fierbeti 5-7 min ouale de prepelita, le raciti cu apa rece si le curatati de coaja.

Dupa 30-40 de min, dupa ce fierbe carnea, o scoateti din supa, o racoriti putin si o taiati bucatele mici.

In supa de carne adaugati ciupercile calite, carnea maruntita.

Cascavalul taiati bucatele mici

Adaugati cascavalul in supa, amestecati continuu pana nu se dizolva, supa se face alba. 

Daca cascavalul este moale se dizolva mai repede si mai bine. 

Daca folositi unul clasic, posibil sa nu se dizolve complet. 

Adaugati sare si piper dupa gust.

Taiati patrunjelul si o ceapa mica marunt. 

Adaugati-le in supa si stingeti focul imediat. 

Lasati 20-30 de min supa sa se patrunda.

Supa o serviti cu ouale de prepelita in fiecare farfurie, numarul lor variaza dupa preferinta. 

Ouale sunt foarte sanatoase si "innobileaza" supa.

Pofta Buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!