Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza turceasca cu carne tocata

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pizza turceasca cu carne tocata este o mancare de care nu ma mai satur!

Pizza turceasca cu carne tocata

Pizza turceasca cu carne tocata

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 500 ml de apa calduta
  • 50 gr de drojdie proaspata sau 2 plicuri de drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 kg faina
  • 1 lingurita de sare
Pentru umplutura:
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 4 cepe
  • 4 bucati ardei gras
  • 4 rosii
  • 1 lingura ulei
  • sare si piper
  • patrunjel proaspat
  • felii de 

MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol, punem apa, drojdia si zaharul si il lasam deoparte 5 minute. 

Adaugam faina cernuta si framantam un aluat. 

La sfarstit, adaugam si sarea. 

Acoperim bolul cu un prosop de bucatarie umed si il lasam intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.

Ceapa, ardeii si rosiile se taie cuburi. 

Se calesc cu uleiul. 

Se adauga carnea tocata. 

Adaugam si patrunjel proaspat tocat si calim in continuare.

Aluatul se desparte in 8 bucati si intindem fiecare bucata. 

Adaugam umplutura la mijloc si ridicam putin marginile, iar capetele le indoim. 

Se baga la cuptorul preincalzit. 

Se tin la cuptor pana incepe sa se rumeneasca marginea. 

Se serveste cu patrunjel proaspat si cu felii de lamaie.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!