Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SARATELE RAPIDE DE POST DIN FOIETAJ

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Saratelele din aluat de foietaj sunt o sugestie buna pentru cei care au timp limitat de stat in bucatarie, dar si pentru cei care sunt amatori de foietaj pregatit rapid si extrem de simplu. Am pregatit ceva rapid de rontatit din aluat de foietaj pentru a savura alaturi de prieteni langa o halba de bere, la un joc de carti sau remi.

SARATELE RAPIDE DE POST DIN FOIETAJ

SARATELE RAPIDE DE POST DIN FOIETAJ

INGREDIENTE:

1 buc. aluat foietaj

Pentru topping:

120-150 ml ulei de masline

1/4 lingurita sare

piper proaspat macinat

1 lingurita cimbru uscat

1 varf cutit pudra de usturoi

1/4 lingurita boia dulce de ardei

1/4 lingurita condiment arabesc

Optional:

seminte de chimen

MOD DE PREPARARE:

Am taiat pe lungime aluatul de foietaj dezghetat peste noapte in frigider. Am pregatit toppingul amestecand intr-un bol 120 ml ulei de masline cu toate condimentele.

Daca vi se pare prea gros adaugati inca 30 ml ulei.

Am mutat fasiile in tava de copt cu putina distanta intre ele. Le-am uns cu toppingul din ulei de masline si le-am copt aproximativ 25 minute in cuptorul preincalzit la 180°C pe convectie.

Sper sa le incercati!

sFAT:

Daca vreti sa puneti parmezan - sunt megadelicioasi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!