Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de carne de porc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Adica "friptura de carne de porc buna de te lingi pe degete!" Otetul sherry si paprika picanta transforma aceasta friptura: carne de porc cu un aer puternic spaniol. Un strop in plus de otet la finalul retetei adauga un plus de savoare castellana si te vei bucura de perfectiunea aromelor madrilene care se imbina perfect!

Friptura de carne de porc
Friptura de carne de porc

Ingrediente:

  • 3 cani si jumatate de apa
  • un sfert de cana de sare grunjoasa
  • un sfert de cana de zahar
  • un sfert de cana de otet sherry (are o aroma dulce-intepatoare care-si merita investitia!)
  • o cana de cuburi de gheata
  • o bucata de muschi de porc (cam 500-600 g)
  • 2 linguri de paprika
  • 2 lingurite de zahar
  • o lingurita de piper proaspat macinat
  • o lingurita de salvie tocata
  • o lingurita de cimbru proaspat tocat
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 lingurite de otet sherry

Mod de preparare:

Amesteca primele 4 ingrediente intr-un bol mare, amestecand pana cand zaharul si sarea s-au dizolvat. 

Pune acest amestec intr-o punga sigilabila. 

Adauga gheata si carnea de porc si sigileaza. 

Lasa la frigider timp de 3 ore, intorcand punga ocazional.

Amesteca paprika si urmatoarele 5 ingrediente (pana la usturoi inclusiv)

Prepara gratarul pentru a gati friptura de carne de porc la caldura indirecta; incalzeste o parte a gratarului si pe cealalta las-o fara caldura dedesubt.

Ia carnea de porc din punga, sterge-o cu un prosop de hartie, unge-o putin cu ulei. 

Freaca apoi amestecul uscat de paprika peste carne. 

Pune friptura pe gratar peste flacara directa si lasa sa se gateasca timp de 6 minute, rumenind-o pe toate partile. 

Apoi, pune pe partea neincalzita pentru inca 20 de minute.

Aceasta friptura de carne de porc are toate ingredientele si aromele pentru a revitaliza o petrecere la gratar! 

Asa ca invita-ti prietenii si pregateste-i pentru marea supriza a zilei!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!