Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocana mexicana de pui cu fasole rosie si orez

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Daca chili con carne si pulled pork ar fi facut un copil cu o gaina, probabil ca ar fi iesit ceva in genul asta – o tocana simpla si rapida, perfecta pentru o cina in mijlocul saptamanii, numa’ buna sa fie luata la pachet pentru pranzul de la birou, a doua zi.

Tocana mexicana de pui cu fasole rosie si orez

Tocana mexicana de pui cu fasole rosie si orez

INGREDIENTE:

    • 6 pulpe de pui superioare, dezosate si fara piele
    • 1 conserva de fasole rosie boabe (scurse si trecute sub un jet de apa)
    • 2 ardei grasi rosii, taiati in cubulete
    • 1 ceapa, taiata marunt
    • 2 conserve de conserve de rosii tocate
    • 1 lingura de fulgi ardei chipotle (sau poti incerca o combinatie de 1 lingura de fulgi de ardei iute si 1 lingura de paprika afumata)
    • 1 lingura de ulei de masline
    • 250ml de apa
    • PENTRU SERVIT:

    • orez basmati, fiert
    • 1 legatura de coriandru proaspat
    • zeama de lamaie (sau lime)

 MOD DE PREPARARE:

Intr-o tigaie incapatoare incinge o lingura de ulei si caleste ceapa cateva minute, pana ce se inmoaie. 

Adauga ardeii si mai gasteste inca 2-3 minute.

Presara fulgii de ardei chipotle si amesteca timp de un minut, pana ce isi elibereaza aroma, apoi adauga si rosiile tocate, pulpele de pui si apa – cat sa se formeze un sos care sa cuprinda carnea si legumele. 

Amesteca usor si lasa-le 30 de minute sa fiarba incet, pana cand puiul este bine patruns, iar sosul a mai scazut.

Cand puiul este gata, scoate pulpele pe o farfurie si, folosind doua furculite, rupe-l in bucati. 

Adauga-le inapoi in tigaie, impreuna cu fasolea si mai gateste timp de 2-3 minute.

Serveste apoi tocana cu frunze de coriandru proaspat presarate deasupra si garnitura de orez basmati, simplu. 

Pentru extra aciditate, poti stoarce deasupra tocanei putina zeama de lamaie sau lime.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!