Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Musaca

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Stiu ca n-o sa credeti ce va spun acum, dar uneori habar n-am ce sa-i mai fac de mancare.

Musacaua asta insa m-a scos din incurcatura. Bine ca mi-am amintit de zilele mele glorioase de la gatit, unde musacaua o savurez cu placere.

Musaca

Musaca

Ingrediente:

– 600-800 g. carne de pui (pulpe, piept)

– 400 g. morcovi

– 1 kg. cartofi

– 3 cepe potrivite

– 1 lingura mare unt

– sare, piper

– 50 g. unt pentru uns tava

– 100 g. cascaval

Mod de preparare:

Se fierbe carnea si legumele curatate in cca. 3 litri de apa. 

Cand au fiert foarte bine, se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs (supa se pune deoparte si se va prepara cu galuste sau taitei).

Cartofii se paseaza impreuna cu morcovii; carnea se toaca marunt si se amesteca cu ceapa, tocata tot marunt. 

Compozitia se sareaza si pipereaza dupa gust si se amesteca cu unt moale, scos din timp din frigider.

Se unge o tava (aprox. 20 cm x 30 cm) cu unt, apoi se pune un strat de piure de legume, un strat de carne, si tot asa pana se termina ingredientele. 

Se rade cascaval si se da la cuptor, la foc potrivit (180 grade C) timp de cca. 25-30 de minute.

Se poate servi cu castraveti murati.

Sfat: 

Musacaua va iesi la fel de gustoasa si cu carne de orice fel.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!