Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Vită Stroganoff

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Vita Strognoff este pentru ruşi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasă, nu ai nevoie de multe ingrediente şi este nevoie de doar câţiva paşi pentru a prepara cea mai bună reţetă de vită Stroganoff. Calitatea cărnii este foarte importantă. Evită cubuleţele de carne gata tăiate pentru tocăniţă şi cumpără muşchi de vită sau carne pentru friptură. Serveşte cu piure de cartofi, orez sau paste. Dacă mai pui lângă şi nişte castraveciori muraţi, mâncarea e perfectă.
Vită Stroganoff

Vită Stroganoff

Ingrediente 

1 linguriţă ulei
1 linguriţă unt
1 ceapă tăiată subţire
250 g ciuperci, feliate
500 g carne de vită, tăiată în fâşii
¼ cană coniac
sare
piper
1/2 cană supă de vită
1 frunză de dafin
1 linguriţă boabe muştare
1 cană smântână
1 legătură pătrunjel, tocat

Mod de preparare

Încingi uleiul şi untul într-o tigaie şi căleşti ceapa şi ciupercile la foc mic, 7-10 minute. 

Scoţi din tigaie şi adaugi în acelaşi vas bucăţile de carne şi le laşi pe foc iute 3-5 minute.

Adaugi coniacul şi laşi în continuare pe foc până când se elimină alcoolul, adaugi supa, mustarul, frunza de dafin, sare şi piper după gust. 

Cureţi cu o spatulă fundul tigăii, pentru că toate acele bucăţi maronii vor da savoare sosului.

Repui ceapa şi ciupercile în vas şi laşi pe foc 3 minute până când compoziţia bolboroseşte. 

Adaugi smântâna şi pătrunjelul şi opreşti focul. 

Poţi servi cu piure de cartofi, orez sau paste.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!