Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tochitura in cuib de mamaliga

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Da stiu, e post o sa spuneti, dar mai sunt si pacatosii ca mine care se rasfata in weekend, asa ca cei ce postesc ii voi ruga sa ignore tochitura.

Tochitura in cuib de mamaliga

Tochitura in cuib de mamaliga

Ingrediente:

1/2 kg poala de porc fara os
300 gr branza de oi framantata
100 gr unt
2 oua
2 linguri ulei de masline
malai
sare, piper

Mod de preparare:
 
Punem carnea pe grill si o lasam pana se rumeneste pe ambele parti. O dam deoparte si o pastram la cald.

Pregatim o mamaliga care nu trebuie sa fie nici moale dar nici foarte vartoasa si o rasturnam intr-un vas.

Adaugam untul taiat cubulete.

Adaugam si jumatate din cantitatea de branza si framantam bine pana se omogenizeaza toata compozitia.

Taiem carnea cunulete mici.

Impartim mamaliga in doua si cu ajutorul mainii formam un cerc din mamaliga pe un fund. Punem in mijloc cubuletele de carne.

Tragem marginile peste carne si modelam in asa fel incat carnea sa ramana in interior. Ungem grill-ul cu ulei de masline il lasam sa sa incinga si punem cuiburile de mamaliga.

Le lasam pana devin usor rumene deasupra, presaram pe fiecare restul de branza si facem in mijloc cate un cuib.

Spargem cate un ou in cuibul format.

Bagam in cuptor 2 minute pana ce oul este facut.

Se serveste calda, eventual alaturi de niste muraturi si o cana de vin.

Si daca va raman cateva linguri de mamaliga va recomand un aperitiv delicios, crema fina de branza amestecata cu sare, piper alb si chives taiat fin pe rondele de mamaliga. simplu, rapid, delicios!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!