Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de gasca cu ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.comt.com/p/blog-page_1.html

Pulpele de gasca cu ciuperci la cuptor se prepara usor si nu necesita ingrediente speciale. Pe langa pulpe, ai nevoie de ciuperci, vin alb, ceapa, unt si condimente. Aceasta mancare se serveste calda, cu piure cremos de cartofi, alaturi de o salata simpla, verde, cu sos de lamaie.

Pulpe de gasca cu ciuperci

Pulpe de gasca cu ciuperci

Ingrediente:

2 pulpe de gasca, 

100 ml vin alb sec, 

sare si piper dupa gust, 

2 buc ceapa rosie, 

200 gr ciuperci prospete, 

3  linguri ulei, 

50 gr unt.

Mod de preparare:
 
Condimentam pulpele de gasca cu sare si piper, apoi le prajim in ulei  cca 5 min/pe fiecare parte.

 Adaugam  vinul si acoperim tigaia. Se fierbe la foc mic cateva minute,  apoi adaugam 200 ml apa calda.

Se lasa sa fiarba cca 1 ora , la foc mic.

 Pulpele de gasca impreuna cu sosul format se pun  intr-o tava , adaugam ceapa taiata rondele si 100 ml apa calda.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 1 ora si 20 min.

 Periodic  se adauga peste pulpe sosul format , daca sosul scade se poate adauga suplimentar  apa calda.

Cu 10 minute  inainte de a scoate friptura din cuptor,  tragem ciupercile la tigaie.

 Ciupercile taiate in patru parti se pun intr-o tigaie cu  unt. Le lasam se se prajeasca cateva minute,  apoi adaugam sare si piper dupa gust.

Pulpele  de gasca se servesc pe pat de piure din cartofi cu sos si ciuperci.

Pofta Buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!