Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui la tigaie cu rosii si usturoi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Zilele trecute, intr-un context ce includea si ostropel. Asa mi-a venit ideea de a face un alt soi de ostropel, mai exact pui cu rosii intregi, sos si usturoi.

Pui la tigaie cu rosii si usturoi

Pui la tigaie cu rosii si usturoi

Ingrediente:

  • 1. 2 pulpe intregi de pui (adica doua superioare si doua inferioare)
  • 2. o conserva de rosii intregi despielitate in suc propriu (250 gr)
  • 3. 80 ml ulei
  • 4. optional, 2 linguri de faina
  • 5. o capatana de usturoi
  • 6. jumatate de pahar de vin alb
  • 7. o legatura de patrunjel
  • 8. o legatura de marar
  • 9. sare
  • piper
  • condimente pentru pui

    Mod de preparare:

Pulpele de pui le speli si le portionezi. 

Le stergi cu un servet de hartie, le condimentezi si le pui la prajit in uleiul incins. 

Dupa vreo 10 min se scot pulpele pe o farfurie iar in uleiul incins se pune faina si se amesteca pana se face ca o pasta. 

Acest pas - cu faina - nu este obligatoriu, are rolul de a inchega mai bine sosul. 

Se adauga apoi usturoiul taiat si rosiile cu tot cu sucul din conserva, plus jumatate de pahar de vin. 

Se pun la loc pulpele si se mai lasa sa fiarba totul pana cand carnea este bine patrunsa. 

Daca scade prea mult, mai poti adauga putina apa. 

Spre final se adauga mararul si patrunjelul tocat. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!