Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole rosie cu pui (reteta indiana)

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Fasolea boabe este foarte hrănitoare şi aduce numeroase beneficii în dieta vegetarienilor, a persoanelor cu imunitate scăzută sau a celor care postesc. Este o sursă naturală de fibre şi de proteine, având un indice glicemic scăzut. Iată o reţeta rapida şi delicioasa care pot fi preparata imediat şi în care vedeta e fasolea roşie dn conservă.
Fasole rosie cu pui (reteta indiana)
Fasole rosie cu pui (reteta indiana)
INGREDIENTE
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva linte
  • 300 g piept de pui taiat bucati mai mici
  • 1/2 lingurita chimion seminte
  • 1/2 lingurita coriandru praf
  • 1 lingurita turmeric
  • 3 cǎţei de usturoi tocati maunt
  • 3 cm radacina de ghimbir ras marunt
  • 1 conserva pulpa rosii
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 5 linguri ulei
  • chili
  • sare

    MOD DE PREPARARE

Uleiul se incalzeste intr-o tigaie. 

Se adauga semintele de chimion si se prajesc un minut, 

Se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul si se gastesc 5 minute la foc mic.

Se adauga turmericul, coriandrul si rosiile. 
 
Se fierb 5 minute. 
 
Se adauga carnea de pui si 200 ml de apa. 
 
Se fierb pana ce carnea e gata.
 
Se adauga fasolea rosie, lintea, chili si sare. 
 
Se mai fierb 5 minute.
 
Aceasta mancare se serveste cu iaurt si patrunjel verde tocat
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!