Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole rosie cu prosciutto cu cascaval la cuptor

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sunt sigura ca o sa vi se pare ciudat acest fel de preparat, dar va garantez ca este unul foarte bun si satios. Incercam ceva nou. Combinatia este dupa parerea mea una foarte reusita  Fasole Rosie cu prosciutto.cu cascaval la cuptor. Va recomand sa rasfoiti si aceasta reteta, sigur o sa va fie pe plac.

Fasole rosie cu prosciutto cu cascaval la cuptor
Fasole rosie cu prosciutto cu cascaval la cuptor

Ingrediente:

1 cutie conserva fasole rosie boabe         

1 cutie conserva rosii intregi

3 linguri ulei

1 ardei gras

1 ceapa

3 catei usturoi

cateva felii de prosciutto

fulgi de chili

sare

piper dupa gust

cascaval sau mozzarella

Mod de preparare:

Conserva de fasole se scurge si se spala sub jet de apa si se lasa apoi la scurs. 

Rosiile din conserva se taie cubulete. 

Ceapa, ardeiul, usturoiul se taie marunt. 

Prosciutto se taie fasii..

Intr-un vas punem uleiul la incins si calim ceapa impreuna cu usturoiul si ardeiul grasp ret 1-2 minute dupa care adaugam rosiile taiate si fasolea rosie scursa. 

Condimentam cu sare, piper si fulgi de chili si lasam sa fiarba 10-15 minute. 

Adaugam putin patrunjel verde taiat marunt.

Punem aceasta compozitie in forme individuale unse cu unt in prealabil si deasupra punem cascaval razuit din abundenta.

Formele se pun in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15 -20 minute pana deasupra cascavalul se topeste si prinde o crusta aurie. 

Se scoate din cuptor se presara cu patrunjel verde si se serveste fierbinte cu muraturi sau diferite salate.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!