Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

De data asta o banală ciorbă de porc, a avut mare succes, nici nu s-a încheiat bine, că două porții au fost deja savurate la pranz. Faceti si voi ...

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

INGREDIENTE:

  • Pulpă de porc cca 500 g,
  • praz 1/2 tijă,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ulei de măslin 2 linguri,
  • dovlecel 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • morcov 1 bucată mare,
  • țelină rădăcină cca. 50 g,
  • păstărnac 1/2 bucată,
  • tije apio 2 bucați,
  • leuștean 2 tije,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • enibahar 1 boabă,
  • pastă de gogoșari cca. 150 g,
  • sare aromată ( mix de sare cu cimbru, mărar, tarhon),
  • cartofi 2 bucăți mari,
  • borș de putină cca. 500 ml,
  • ouă 2 bucăți.

MOD DE PREPARARE:

Carnea de porc se taie bucățele cât să fie bune de înghițit, apoi se pun la fiert în vas, cu puțină apă rece, boaba de enibahar și foile de dafin. 

Între timp se curăță zarzavaturlie și legumele apoi se mărunțesc. 

După ce a expirat timpul de fierbere, se scoate carnea  în alt vas, apoi se pun legumele curățate mărunt în vasul curățat, la dinstuit cu puțin ulei de măsline.

După ce a expirat timpul, se adaugă carnea, se asezonează cu sarea aromată, apoi se completează cu cca. 3000 ml apă și se lasă la fiert.

Între timp cartofii se curăță, se mărunțesc și se adaugă la ciorbiță, din nou la fiert. 

Spre finalul fierberii se adaugă borșul, lăsându-se să dea în clocot cca. 10 minute. 

După ce a expirat timpul de fierbere, se adaugă ouăle bătute în fir subțire pentru a se obșine efectul de zdrențe.

Spor și poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!