Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui Pieptul de pui cu sos

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Doriți să vă răsfățați jumătatea cu o cină deosebită? Atunci preparați un piept de pui în sos delicios de cașcaval. Această mâncare o să vă cucerească de la prima vedere prin aspectul atrăgător și combinația armonioasă de gusturi.

Muștarul se combină perfect cu carnea de pui, creând un duet gustos și aromat, iar sosul cremos de cașcaval completează această capodoperă culinară, oferindu-i delicatețe și un gust extraordinar!

Pui Pieptul de pui cu sos
 Pui Pieptul de pui cu sos

Ingrediente:

-6 fileuri de pui

-0.5 pahar de parmezan

-3 linguri de unt

-0.5 linguriță de praf de usturoi

-1.5 linguri de semințe de muștar

-1.5 pahare de cașcaval tare

-160 ml de lapte

-2 linguri de făină

-sare și piper negru măcinat – după gust

-condimente pentru pui – după gust

Mod de preparare:

1. Încălziți cuptorul la 190 de grade.

2. Asezonați fileurile de pui cu sare și piper, adăugați la dorință, condimente pentru pui și puneți carnea într-o formă de copt, unsă cu ulei. Acoperiți carnea cu folie de staniol și dați-o la cuptor timp de 20 de minute.

Sosul:

3 . Topiți untul într-o cratiță, adăugați făina și amestecați continuu până veți obține o culoare aurie. Luați amestecul de pe foc și bătând cu telul, turnați laptele. Puneți cratița la foc, aduceți amestecul la fierbere și fierbeți timp de 5-7 minute la foc mic.

4. Adăugați în sos parmezanul, cașcavalul tare, muștarul, praful de usturoi, sare și piper după gust.

Gata:

5. Scoateți fileurile din cuptor și turnați sosul deasupra, distribuiți-l uniform și coaceți la cuptor încă 25-30 de minute. 

Servire:

Se servește fierbinte.

Vă doreSC poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!