Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pârjoale umplute cu mozzarella

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Rapid și delicios! Credeți că este imposibil? Astăzi vin cu o rețetă senzațională care vă va convinge în totalitate că ce este delicios poate fi și rapid preparat. Fine și suculente, aromate și delicioase, pârjoalele umplute cu cașcaval se vor topi în gură. Gata cu orele în șir petrecute la bucătărie!

Pârjoale umplute cu mozzarella

Pârjoale umplute cu mozzarella

Ingrediente

– 500 g de carne tocată de piept de pui

– 1 ceapă

– 1-2 căței de usturoi

– pâine (la dorință)

– 1 ou

– sare și piper

Umplutură

– 100-150 g de cașcaval mozzarella

– 2 ouă fierte

– pătrunjel și mărar

– 2 linguri de unt la temperatura camerei

– condimente (după gust)

Mod de preparare

1. Pregătiți tocătura. Mărunțiți bine cu ajutorul blenderului ceapa și usturoiul. Înmuiați pâinea în apă. Într-un bol amestecați carnea tocată, oul, ceapa, usturoiul și pâinea scursă bine. Adăugați sare și piper după gust.

2. Pregătiți umplutura. Dați prin răzătoare măruntă cașcavalul și oul fiert. Tocați mărunt pătrunjelul și mărarul. Amestecați într-un bol toate ingredientele. Asezonați cu condimentele preferate.

3. Umeziți mâinile cu apă. Luați cu o lingură din tocătura de carne și aplatizați-o ușor în palmă. Puneți pe mijloc o lingură de umplutură și formați o pârjoală.

4. Repetați procedeul până terminați tocătura.

5. Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți-le la foc mic, pe ambele părți până se rumenesc.

Vă doresc poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!