Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cuiburi din carne tocată umplute cu cartofi și ouă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O rețetă excepțională! Iată cum o puteți prepara gustos, astfel încât familia dumneavoastră să ceară câte o porție suplimentară!

Cuiburi din carne tocată umplute cu cartofi și ouă

Cuiburi din carne tocată umplute cu cartofi și ouă

INGREDIENTE:

-600 gr de carne tocată (de porc);

-400 gr de cartofi;

-250-300 gr de ceapă;

-150 gr de cașcaval;

-2 ouă fierte;

-sare și piper negru – după gust;

-ulei;

-50 gr de maioneză.

MOD DE PREPARARE:

1.Amestecați carnea tocată  cu usturoi dat prin presă, sare și piper negru.

Sfat. 

Folosiți carne tocată de casă (preferabil).

2.Tăiați ceapa sferturi, apoi felii.

3.Ungeți tava de copt cu ulei și adăugați un strat de ceapă. Astfel, carnea nu se lipește, iar ceapa este suculentă și foarte gustoasă.

4.Înmuiați mâinile în apă, formați chiftele și așezați-le pe patul de ceapă.

5.Următorul strat pe carnea tocată sunt ouăle fierte date prin răzătoarea mică.

6.Treceți cartofii prin răzătoarea mică, adăugați sare și amestecați. După ce lasă zeamă, scurgeți cartofii și îi adăugați deasupra stratului de ou.

7.Acoperiți cartofii cu cașcaval răzuit.

8.Faceți o plasă de maioneză. În felul acesta cașcavalul nu se va arde.

9.Introduceți tava în cuptorul preîncălzit până la 170°С pentru 45 de minute.

Aroma apetisantă vă va cuceri imediat, iar gustul – pentru totdeauna!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!