Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Spaghetti aglio, olio e peperoncino – una din cele mai simple retete de paste,, reprezinta o reteta clasica din bucataria italiana.

Ardeiul iute este recomandat atat in zilele calduroase cat si in cele friguroase, caci imbunatateste sanatatea cardiovasculara, scade tensiunea arteriala, dar este recomandat si pentru a imbunatati digestia, este un bun aliat al dietelor pentru slabire, previne diabetul de tip2.

Acum va las lista de ingrediente si modul de preparare pentru spaghetti aglio, olio e pepperoncini:

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO

INGREDIENTE:

200 g spaghetti sau alte paste lungi

2 l apa

2 lingurite sare

4 linguri ulei masline

3 catei usturoi

1 ardei iute mediu (1/2 lingurita fulgi de ardei iute)

1/2 legatura de patrunjel

MOD DE PREPARARE:

Am pus pastele la fiert in apa cu sare. Le-am fiert cu 1 minut mai putin decat scria pe ambalaj.

Le-am scurs, dar am pastrat intr-un bol 2 polonice din apa in care au fiert pastele.

Am pus ulei intr-o tigaie incapatoare, putin adanca si am adaugat usturoiul tocat, apoi am pus tigaia la foc mic. Am adaugat si ardeiul iute feliat (fara seminte si vene).

In momentul in care usturoiul a inceput sa devina auriu pe margini am pus apa de la spaghetti. Am adaugat patrunjelul, apoi pastele.

Am pastrat patrunjel proaspat si pentru decor (cam 40%).

Am amestecat si le-am lasat 1 minut pe foc – la foc mediu de data aceasta. Am presarat in acest moment putina sare si piper proaspat macinat.

Se mananca imediat cum se ia tigaia de pe foc! Cu pofta!

Daca tineti neaparat sa puneti parmezan o puteti face, dar cred ca sunt perfecte simple.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!