Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc. Un fel de mancare de porc foarte gustoasa si aromata. Felii fragede de pulpa de porc gatite intr-un sos de ciuperci (cu multa ceapa!). Cu garnitura de piureu de cartofi. Un comfort food al familiei noastre.

Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

INGREDIENTE:

pt pireu:

  • cartofi 6 buc
  • sare
  • lapte

pt sos:

  • ceapa 2 bucati
  • 1 ardei 
  • morcov 1 buc
  • ciuperci 200 gr
  • pasta de rosii
  • piper, vegeta
  • ulei
  • carne de porc 1/2 kg

MOD DE PREPARARE:

Pireul se face astfel:se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se piseaza si se freaca cu lapte pana au o consistenta mai moale.

Sosul: se curata ceapa si se taie pestisori si se pune la calit intr-o cratita cu ulei,se adauga ardeiul taiat fasii subtiri si morcovul dat pe razatoare.

Se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga ciupercile taiate cubulete si carnea de porc taiata cuburi mai marisoare.

Se lasa sa se caleasca si se adauga apa cat sa fiarba carnea. Cand carnea e fiarta si sosul a scazut se adauga vegeta, piper si pasta de rosii, se amesteca si se mai da un clocot.

Se stinge focul si se serveste cu piureu de cartofi si muraturi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!