Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Musaca de varza acra cu carne de porc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Musaca de varza acra cu carne de porc din: carne tocata de porc, orez, ceapa, marar, varza acra, smantana, pasta de tomate, sare, piper.

Musaca de varza acra cu carne de porc
Musaca de varza acra cu carne de porc

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de porc
  • 150 g orez
  • o ceapă
  • mărar tocat
  • 1, 5 kg varză acră călită
  • 300 g smântână
  • o linguriţă pastă de tomate
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Din carnea tocată, orezul, spălat şi curăţat, ceapa tocată fin şi mărar, se face un amestec ca la sarmale.

Varza călită se împarte în trei părţi. într-o formă, care se dă la cuptor, se aşează un strat varză călită, deasupra căruia se pune umplutura de sarmale, peste care se pune a doua parte din cantitatea de varză, iar umplutura din came şi se termină cu a treia parte de varză.

Se subţiază 200 g smântână cu 500 ml de apă şi se toarnă deasupra, apoi se dă la cuptor pentru 70-80 de minute, după care se adaugă pasta de roşii, subţiată în puţină apă şi se mai lasă, la cuptor, încă 10-15 minute.

Dacă în timpul coacerii apa scade prea tare, se adaugă câte puţină apă, având însă grijă ca la sfârşit mâncarea să fie foarte scăzută. Se serveşte fierbinte, cu restul de smântână deasupra.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!