Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pastrama rapida de pui

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de pregatit, cu ingrediente simple, la indemana oricui.
Prepararea se face de pe o zi pe alta, timp in care pieptul de pui va sta la marinat in sosul condimentat. Este foarte gustoasa si aromata, ideala pentru sandvisuri, aperitive si alte preparate gustoase.

Pastrama rapida de pui

Pastrama rapida de pui

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat , 

5 catei de usturoi, 

1 lingura zahar, 

1 lingurita boia de ardei dulce, 

1 praf de piper, 

1 lingura de sare, 

2 linguri ulei.

Mod de preparare:

  1. Pieptul de pui se spala si se presara cu sare , piper .
  2. Se pune intr-un bol, se acopera cu folie alimentara si se pastreaza la rece cca 3 ore.
  3. Separat pregatim  compozitia  din : usturoi pisat, zahar, boia de ardei dulce,  ulei, sare si piper dupa gust.
  4. Scoatem pieptul de la rece si il legam cu ata pe toata lungimea si apoi se pune in compozitia de marinata.
  5. Se intoarce bine, pe ambele parti, apoi se pune la rece pana a doua zi.
  6. Pieptul se scoate din marinata si  se aseaza intr-o  tava.
  7. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o punem la cuptor pentru 1 ora, la 180 C.
  8. Dupa 40 minute  se scoate tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu si cu o pensula ungem bine carnea cu sucul format.
  9. Introducem tava din nou in cuptor si se lasa pana se rumeneste frumos, cca 15-20 minute.
  10. Dupa coacere, pastrama de pui se lasa sa se raceasca.
  11. Se scot atele si o taiem dupa preferinta.

Pofta Buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!