Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de mazare cu afumatura

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Acest preparat întrunește toate condițiile pentru a fi pe placul oricui: conține multă afumătură și legume proaspete. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de supa cu afumătură (ciolan de porc afumat și prefiert) și mazăre congelata.

Supa de mazare cu afumatura

Supa de mazare cu afumatura

INGREDIENTE:

  • 1 punga de mazare congelata
  • afumatura (ciolan afumat si prefiert)
  • 2 morcovi
  • 1 ardeu
  • 1 ceapa
  • 2oua
  • 1 lingura rasa faina
  • lapte 150 ml
  • ulei de masline
  • sare , piper, boia dulce, menta (poate sa fie si la plic)

MOD DE PREPARARE:

Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit  

Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea. 

Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma zdrentele  iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la fiert (laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de supa fierbinte si apoi se toarna.)

Se garniseste cu smantana.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!