Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salmorejo - supă de roșii în stil spaniol

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supele făcute la rece sunt printre cele mai simple preparate pe care le puteți face. În 10 minute, puteți pregăti un prânz delicios sau o cină rapidă. Este și cazul acestei supe de roșii, făcută la rece și inspirată din bucătăria spaniolă. 

Care este diferența dintre clasicul gazpacho, pe care îl știm cu toții și această supă Salmorejo? Ei bine, aceasta din urmă conține pâine și ou fiert, menite să îngroașe compoziția și să o transforme într-o supă cremă. 

Salmorejo - supă de roșii în stil spaniol

Salmorejo - supă de roșii în stil spaniol

Ingrediente:

  • 8 roșii
  • 1 baghetă
  • ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi
  • sare
  • piper
  • oțet balsamic
 
Pentru servit:
  •  
  • 2 ouă fierte
  • prosciutto (opțional)

Mod de preparare:

Puneți o oală cu apă și sare la fiert, pentru a opări roșiile. Faceți o tăietură sub formă de cruce cu cuțitul în capătul roșiilor. Când apa începe să fiarbă, puneți roșiile în oală și lăsați-le 30 de secunde sau un minut, în funcție de cât de coapte sunt. În acest fel, roșiile se vor decoji foarte ușor.

Curățați roșiile de coajă și de cotoare și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie. Mixați un minut, sau până când roșiile sunt complet pasate.

Scoateți miezul de la baghetă și adăugați jumătate din el în blender. Mixați din nou, după care adăugați sare, piper, usturoi, ulei de măsline și oțet balsamic după gust. Mixați din nou, până când toate ingredientele sunt omogenizate.

În funcție de textura pe care doriți să o aibă supa și de cât de zemoase au fost roșiile, mai puteți pune miez de pâine, pentru a îngroșa supa. Puneți un ou fiert tare și mixați din nou.

Serviți supa cu prosciutto și cu celălalt ou fiert, tăiat cubulețe.

Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!