Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua batute

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Această rețetă de ouă bătute este una dintre cele mai ușoare și nutritive, perfectă pentru micul dejun. Aveți nevoie de puține ingrediente, fiind perfectă pentru toate buzunarele.

Dacă cei mici sunt mai somnoroși și vin la masă exact când le-ați pregătit, puteți chiar să le păstrați calde în cuptorul foarte puțin preîncălzit în prealabil. Iată ce pași trebuie să urmați pentru a prepara cele mai bune ouă bătute!

Oua batute
Oua batute

Ingrediente:

2 ouă mari
1 linguriță de unt nesărat
2 lingurițe de smântână (opțional)
1/4 linguriță de sare
piper negru proaspăt măcinat
ierburi tocate mărunt (opțional)

Mod de preparare:

1. Începeți prin a încălzi o tigaie de ceramică sau teflon. Se pune pe aragaz, la căldură mică. Se adaugă o linguriță de unt și se lasă să se topească, în timp ce amestecați ouăle.

2. Ouăle se amestecă cu ajutorul unui tel într-un bol mediu, până când se combină albușurile cu gălbenușurile și obține o compoziție puțin spumoasă. Se asezonează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Dacă doriți, puteți adăuga și o linguriță de smântână. Se amestecă bine. Se pun ouăle în tigaie.

3. Ouăle se lasă să se gătească pentru 10-15 minute. Se amestecă ocazional cu o spatulă de lemn. La început, ouăle vor fi foarte lichide, dar veți observa că începe să se schimbe compoziția. Amestecatul des vă va ajuta să obțineți bucăți mici de ouă bătute, pe când cel mai rar bucăți mai mari, iregulate. Continuați să gătiți până când ouăle sunt suficient de moi sau tari, după preferințe.

4. Se închide aragazul exact înainte să fie gătite ouăle. Acestea vor continua să se gătească pentru un minut sau două după ce ați închis aragazul. Dacă doriți să adăugați ierburi tocate mărunt, le puteți pune în această parte a procesului.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!