Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de miel cu smantana si tarhon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Ciorba de miel cu smantana si tarhon  este o reteta din zona Ardealul. Am mancat pentru prima data aceasta ciorba si m-a impresionat. Evident, mi-am dorit sa o pregatesc.
Va recomand si aceasta ciorba.
Ciorba de miel cu smantana si tarhon

Ciorba de miel cu smantana si tarhon

Ingrediente:

500 gr carne miel
1 morcov
1 poastarnac
1 telina mica
1 ardei capia
ceapa verde
50 gr orez
300 gr smantana
2-3 linguri otet
sare dupa gust
1 legatura tarhon 
 
Mod de preparare:

Spalam carnea de miel si o punem in oala.

Completam cu apa si dam in unul-doua clocote apoi adaugam spuma care se formeaza.

Spalam legumele, le curatam, le tocam marunt si le adaugam. Tot acum adaugam si orezul si sare.

Cand  carnea si legumele sunt fierte dregem ciorba cu smantana. Intr-un bol amestecam smantana cu galbenusurile. (folositi smantana de cel putin 20%)  Luam cu polonicul zeama din ciorba, adaugam cate putin peste amestecul de smantana si amestecam pana il diluam. Abia dupa aceea adaugam amestecul in oala. Daca adaugati smantana fara sa o diluati exista riscul sa se "branzeasca" si ciorba nu va mai avea aspect placut.

Adaugam si otetul. Daca doriti puteti inlocui otetul cu zeama de lamaie. Daca este cazul potrivim acum si de sare. Dam intr-un clocot, dam deoparte si adaugam tarhonul tocat marunt.

Daca doriti mai puteti adauga otet sau zeama de lamaie cand il serviti. Este o ciorba foarte gustoasa si aromata.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!