Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de conopida cu smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dupa cum stiti imi plac ciorbele de orice fel cu cat mai multe legume cu atat mai bine iar daca se poate sa fie fara carne si mai bine. Reteta pentru ciorba de conopida se face usor si foarte repede, nu ar trebui sa va tina in bucatarie mai mult de 40min cu tot cu pregatirea ingredientelor, poate fi servita cu smantana si acrita cu otet sau zeama de lamaie dupa preferinte. Recomand si aceasta reteta de Ciorba de legume cu smantana si orez.

Ciorba de conopida cu smantana

Ciorba de conopida cu smantana

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Conopida bine spalata se desface in buchetele potrivite pentru ciorba
  2. Se curata, se spala si se toaca cubulete morcovul, ceapa, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul
  3. Se incinge uleiul intr-o oala se adauga legumele tocate si se calesc aprox 2-3min la foc mic, amestecand din cand in cand
  4. Dupa ce legumele au fost calite se adauga apa fierbinte si se lasa fiert, se pune sare dupa gust, boabe de piper sau piper negru macinat si frunza de dafin, cand ciorba a inceput sa fiarba adaugam conopida, rosia si ardeiul gras taiate cubulete
  5. Ciorba se mai lasa la fiert aprox 15min sau pana cand conopida este fiarta, se pun frunzele de marar tocate fin si se opreste focul
  6. Smantana se pune in ciorba inainte de servire, in oala daca doriti sa consumati toata ciorba la o masa sau in farfurie daca doriti sa pastrati o parte din ciorba la frigider pentru a doua zi
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!