Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ficat Stroganoff cu ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ficatul Stroganoff cu ciuperci este un fel de mâncare popular, care se prepară după principiul rețetei clasice de vită Stroganoff. Toate ingredientele se prăjesc pe rând, iar apoi se înnăbușă în sos de smântână. Dacă veți urma cu strictețe instrucțiunile, veți obține o mâncărică incredibil de suculentă și gingașă.

Ficat Stroganoff cu ciuperci

Ficat Stroganoff cu ciuperci

INGREDIENTE:

-600 g de ficăței de pui;

-300 g de ciuperci (Champignon, Pleurotus);

-o ceapă mare;

-1-2 căței de usturoi;

-o lingură rasă de făină;

-300 ml de smântână fermentată sau pentru gătit;

-ulei — pentru prăjit;

-sare, piper negru măcinat — după gust;

-verdeață proaspătă — pentru servit.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați ficățeii de pielițe, vase și alte părți inutile. Spălați-i, uscați-i cu ajutorul prosoapelor de hârtie și tăiați-i în bucățele (în mod ideal — fâșii cu lungimea de 5 cm și lățimea de 1 cm).

2.Mărunțiți ceapa și usturoiul.

3.Tăiați ciupercile în feliuțe sau sferturi.

4.Încingeți puțin ulei într-o tigaie. Adăugați ceapa și prăjiți-o până va deveni transparentă. Scoateți-o din tigaie.

5.Adăugați usturoiul și ciupercile în tigaie. Prăjiți-le până se va evapora tot lichidul. Scoateți-le din tigaie.

6.Adăugați încă puțin ulei în tigaie. Adăugați ficățeii și prăjiți-i pe toate părțile, pe parcursul a 2-3 minute.

7.Amestecați smântâna cu făina.

8.Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul înapoi în tigaie. Asezonați totul cu sare și piper negru măcinat. Turnați smântâna și amestecați. Înnăbușiți mâncărica sub capac, pe parcursul a 3-5 minute.

9.Serviți-o fierbinte, presărându-o cu verdeață proaspătă.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!