Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

3 garnituri perfecte pentru friptura de miel

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Friptura de miel este la cuptor, iar tu esti inca nehotarat cu privire la garnitura pe care sa o servesti alaturi de acest preparat de Paste? Iata trei retete rapide si delicioase de garnituri de legume, care merg de minune cu carnea de miel!
3 garnituri perfecte pentru friptura de miel

3 garnituri perfecte pentru friptura de miel

1. Cartofi noi copti cu rozmarin si usturoi

Cartofi noi copti cu rozmarin si usturoi

Cartofi noi copti cu rozmarin si usturoi

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi copti (mici)
  • cateva fire de rozmarin
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare: 

Spala bine cartofii si asaza-i, cu tot cu coaja, intr-o tava cu hartie de copt. Asezoneaza-i cu cimbru, sare, piper si rozmarin, stropeste-i bine cu ulei de masline, astfel incat sa fie acoperiti, Pune in tava si capatana de usturoi, usor zdrobita, dar nedecojita. Acopera tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins. Dupa 40 de minute, indeparteaza folia si verifica daca legumele sunt moi, introducand o furculita in ei. Daca sunt aproape gata, mai baga-i la cuptor inca 10-15 minute, dar fara folie deasupra, pentru a se rumeni putin.

2. Sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan

Sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan

Sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan

Ingrediente:

  • 500 g sparanghel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana de parmezan ras

Mod de preparare:

 Asezoneaza bine tijele de sparanghel cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper. Adauga peste ele si parmezanul ras, apoi pune-le pe gratarul incins 3-7 minute, intorcandu-le din cand in cand, pentru a se face pe toate partile. Serveste garnitura de sparanghel calda, cu parmezan ras pe deasupra.

3. Spanac cu seminte de pin si usturoi

Spanac cu seminte de pin si usturoi

Spanac cu seminte de pin si usturoi

Ingrediente:

  • 1 kg spanac proaspat
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 4 linguri seminte pin
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare:

 Pune spanacul la sotat intr-o tigaie cu ulei si putina apa. Separat, pune putin ulei de masline intr-o alta tigaie si prajeste semintele de pin. Adauga si usturoiul tocat marunt si lasa-l sa se prajeasca un minut, amestecand continuu. Muta spanacul in tigaia cu pin si usturoi si amesteca bine ingredientele, pe foc, inca trei minute. Asezoneaza garnitura cu sare si piper si serveste-o calda.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!