Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Plăcintă cu mămăligă

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ştiai că poţi folosi mălaiul pentru o plăcintă cu mămăligă delicioasă? Uite cum se prepară un fel de mâncare săţios şi gustos, numai bun în această toamnă.

Plăcintă cu mămăligă

Plăcintă cu mămăligă

Ingrediente:

  • 500 g spata de porc taiata bucati
  • 500 g fasole rosie sau pestrita inmuiata
  • 330 ml bere bruna
  • 330 ml apa
  • 1 conserva rosii intregi
  • 1 plic condimente carne tocata
  • 8 catei de usturoi tocati
  • 100 g porumb din conserva
  • sare si piper dupa gust
Pentru mamaliga:
  • 1 1/2 ceasca malai grisat
  • 6 cesti apa
  • 1 praf sare
Pentru servit:
  • 100 g mozarella
  • 50 g cascaval ras
  • 200 g castraveciori murati

    Mod de preparare:

    Se pun la fiert sub presiune sau cu capac etanş carnea de porc, fasolea, berea, apa, roşiile, condimentele şi usturoiul.

    Între timp, se pune la făcut o mămăligă medie, nici prea moale, dar nici foarte tare.

    Se încinge cuptorul la 180-190 grade, foc mediu spre mare.

    Când carnea de porc s-a gătit complet, se mută într-un vas de yena. Se acoperă amestecul de carne şi legume cu mămăliga. Adaugă deasupra brânza şi/sau caşcavalul pentru crustă.

    Se dă la cuptor până se topeşte brânza şi mâncarea face o crustă aurie sau moale, în funcţie de brânza folosită.

    Se serveşte fierbinte, cu castraveciori muraţi, sau alte murături de vară.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!