Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de ciuperci cu afumatura

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Ciorba rapida si gustoasa . Face parte din - colectia - mea de ciorbe rapida de preparat.
Daca carnea afumata este prefiarta se prepara in 15 minute.

Ciorba de ciuperci cu afumatura
Ciorba de ciuperci cu afumatura

Ingrediente:

– 500 g ciuperci proaspete sau din conserva

– 250 g afumatura (costita, kaiser, piept de porc)

– 1 ceapa

– 1 morcov

– 1 ardei gras rosu

– sare si piper dupa gust

– cimbru uscat

– 50 ml ulei

– 300 ml smantana

– 4 galbenusuri

– 5 catei usturoi zdrobiti

– cateva frunze de patrunjel verde

– 2-3 linguri cu otet

Mod de preparare:

Pentru aceasta ciorba am folosit ciuperci din conserva. Le-am pus intr-o strecuratoare si le-am spalat sub jet de apa. Pieptul de porc afumat l-am taiat cubulete.

Intr-o oala, se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt impreuna cu pieptul de porc afumat.

Se adauga ciupercile si ardeiul gras taiat cubulete, se asezoneaza cu sare si piper si se mai soteaza totul 4-5 minute.

Se stinge totul cu 2,5 l apa fierbinte, se adauga putin cimbru uscat (1 lingurita cu varf) si se fierbe 25 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca.

Morcovul ras fin se caleste in putin ulei si se adauga la ciorba. Se mai fierbe 5-6 minute.

Intr-un bol se pun galbenusurile, smantana si usturoiul zdrobit. Se adauga putin cate putin 1-2 polonice de ciorba fierbinte si se amesteca cu un tel. Se toarna aceasta compozitie in ciorba si se mai dau cateclocote.

Se inchide focul si se acreste ciorba cu putin otet. Ciorba se poate acri si in momentul servirii cu otet sau zeama de lamaie.

Ciorba se serveste fierbinte. Pentru aroma si prospetime, presarati in momentul servirii putin patrunjel verde taiat marunt.

Este o ciorba foarte gustoasa. Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!