Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele cu sos de smantana si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Fara nici-o indoiala, aceste chiftele cu sos de smantana si ciuperci poate sa constituie mancarea ideala de la cina. Rezultatul este o intalnire neasteptata de arome, gustul chiftelutelor armonizandu-se perfect cu cel al sosului de smantana si ciuperci.

Prajitura cu ness si bezea

Chiftele cu sos de smantana si ciuperci

Ingrediente:

  • 700 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • Sos:
  • 500 g ciuperci albe proaspete
  • 600 ml smantana lichida pentru gatit
  • 1 ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare:

Pentru inceput curata si toaca marunt ceapa.

Amesteca ceapa tocata impreuna cu carnea tocata si oul.

Peste amestecul de carne adauga usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.

Condimenteaza cu sare si piper.

Amesteca bine pana cand vei obtine o compozitie omogena, apoi cu mana uda formeaza chiftelute.

Prajeste chiftelutele intr-o cratita cu ulei incins.

Chiftelutele prajite se scot pe servetele de bucatarie ca sa se absoarba excesul de ulei.

Sosul de smantana si ciuperci.

Pentru sos, toaca marunt ceapa.

Curata ciupercile si spala-le bine, apoi taie-le in feliute.

Caleste ciupercile si ceapa tocata in putin ulei incins.

Lasa la foc mic amestecand ocazional.

Dupa ce sunt gata, adauga smantana si omogenizeaza sosul amestecand energic.

Spre final, pune chiftelutele in sos si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Lasa sa mai dea in 2-3 clocote si apoi stinge focul.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!