Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supă cremă de ciuperci

Retete si gustVa asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa cremă de ciuperci este preferata mea, pentru că ador ciupercile sub orice formă, iar în această variantă, sub formă de supă cremă de ciuperci, aș mânca până la refuz. În plus, este și foarte ușor de realizat și este gata relativ repede, în 45 minute.

Supa-crema-de-ciuperci

Supă cremă de ciuperci

INGREDIENTE:

  • 600 g ciuperci 
  • 1 ceapă
  • o țelină mică
  • 3 căței de usturoi
  • câteva fire de pătrunjel proaspăt
  • 1500 ml supă de legume
  • 75 ml smântână
  • ulei de măsline
  • sare și piper
  • cimbru

MOD DE PREPARARE:

1. Curăță ciupercile și taie-le feliuțe. Împreună cu ceapa tăiată julien, usturoiul feliuțe, pătrunjelul tocat mărunt, țelina, de asemenea, feliată, și cimbrul, vor merge într-o cratiță în care ai încins câteva linguri de ulei de măsline.

2. Călește legumele cu capac, amestecând din când în când, până se înmoaie.

3. Scoate din tigaie câteva linguri de ciuperci și pune-le deoparte.

4. Adaugă supa și lasă să atingă punctul de fierbere, când va trebui să reduci flacăra la minim. Lasă să fiarbă timp de 15 minute.

5. Condimentează cu sare apoi trece totul printr-un blender de mână.

6. Adaugă smântâna (la temperatura camerei) și mai lasă supa pe foc până atinge din nou punctul de fierbere.

7. După ce torni supa cremă de ciuperci în castroane, așează deasupra 2-3 feliuțe de ciuperci păstrate și câteva frunzulițe de pătrunjel proaspăt.

SERVIRE

Acest preparat se poate servi cu pâine prăjită cu usturoi, tăiată crutoane.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!