Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ceafă de porc în stil franțuzesc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ceafa de porc în stil franțuzesc, este o variantă perfectă de înlocuire a șnițelului clasic. Se prepară mult mai repede, este foarte gustoasă și poate fi servită pe mesele festive. Rețeta este una deosebită, carnea se combină excelent cu ciupercile, cașcavalul și roșiile. Carnea de porc pregătită astfel, este foarte plăcută la gust, suculentă, ușor picantă, este apetisantă și aspectuoasă, o adevărată plăcere pentru papilele gustative.

Ceafă de porc în stil franțuzesc

Ceafă de porc în stil franțuzesc

Ingrediente:

– 1 kg de carne de porc (ceafă)

– 1 kg de ciuperci

– 3 cepe

– 100 g de cașcaval tare

– 100 g de brânză

– 2 roșii

– muștar

– sare și piper negru măcinat după gust

Mod de preparare:

1. Spălați ciupercile și tăiați-le. Prăjiți-le într-o tigaie cu puțin ulei.

2. Curățați ceapa, tăiați-o semi-rondele. Adăugați-o la ciuperci.

3. Puneți ciupercile prăjite cu ceapă într-o farfurie.

4. Dați cașcavalul și brânza prin răzătoare mare. Tăiați carnea în bucăți de aproximativ 1.5 cm grosime.

5. Înveliți-le cu o folie alimentară și bateți-le cu un ciocan pentru șnițele pe ambele părți. Folia alimentară este opțională. O folosim ca să nu se rupă carnea și să nu murdărim pereții.

6. Tapetați tava cu hârtie de copt și așezați bucățile de carne. Ungeți-le cu muștar și condimentați-le cu sare și piper.

7. Puneți deasupra ciupercile prăjite.

8. Spălați roșiile și tăiați-le semi-rondele, puneți-le peste ciuperci.

9. Presărați deasupra brânza, apoi cașcavalul tare.

10. Dați tava la cuptor timp de 35 de minute. Apoi le serviți imediat.

Mesteru', vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!