Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spanac cu ou si mamaliguta

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Poti incerca sa prepari rapid Spanac cu ou si mamaliguta cateva frunze de spanac cu putina ceapa, smantana, parmezan, un ou posat sau in tigaie cu foarte putin ulei alaturi de o mamaliguta.

Spanac cu ou si mamaliguta

Spanac cu ou si mamaliguta

Ingrediente:


250 gr spanac

1 buc oua

1 buc- mica ceapa

2 lingurite ulei de masline

2 lingurite smantana

Pipe

2 lingurite parmezan

Mod de preparare:




Spalam spanacul si il lasam la scurs. Punem o oala cu 200 ml apa la fiert si putina sare, cand fierbe punem spanacul si il lasam 2-3 min, il strecuram apoi si il lasam la scurs.

Intr-o tigaie de prajit punem uleiul de masline si ceapa tocata marunt, amestecam cu o lingura pana cand ceapa este lucioasa, tocam spanacul si il punem peste ceapa, innobilam cu smantana si parmezan omogenizam si condimentam dupa gust.

Preparam o mamaliguta si o punem intr-o forma, nivelam uniform cu o lingura, apoi punem spanacul. 

Scoatem forma pe o farfurie si facem un ou posat. 

Intr-un vas punem 1l de apa cu sare la fiert adaugam otetul si cu un tel facem un vartej, ridicam telul si punem cate un ou lasam focul la mic, adunam cu o lingura albusul catre galbenus si fierbem 2-3 min, scoatem oul cu o paleta si il punem peste spanac.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!