Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui Valdostana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga retete ta.
Puiul Valdostana este un preparat italian. Sa il savuram cald, cat inca se intindea cascavalul si pieptul era moale si suculent. Este fenomenal de gustos, e drept sunt multe calorii, dar o data pe an merita sa faceti o exceptie! Neaparat sa il incercati!
Pui Valdostana

Pui Valdostana


Ingrediente:

4 file-uri piept de pui
2 linguri faina
50 gr unt
200 gr ciuperci
50 ml vin alb
4 felii sunca
4 felii cascaval
8 felii rosii
sare, piper
rucola pentru servit

Mod de preparare:

Spalam file-urile de pui, le stergem cu servetele ca sa eliminam surplusul de apa si le dam prin faina. Rumenim puiul in untul bine incins, cteva minute pe fiecare parte.  Daca este cazul mai adaugati putin unt. Il  scoatem si il lasam deoparte
In untul in care  prajit puiul vom rumeni ciupercile. Cand sunt rumene adaugam vinul si lasam cateva minute. 
Transferam continutul tigaiii intr-o tava.
Asezam bucatile de pui si pe fiecare vom pune cate o felie de sunca presata. 
Adaugam apoi feliile de rosii. In multe retete am vazut ca se pune sos de rosii, mie insa mi-aplacut mai mult aceasta varianta.
Asezam deasupra feliile de cascaval. Ale mele erau foarte subtiri si de aceea am folosit patru.
Dam la cuptor pentru 10 minute la 180 grade, doar cat sa se topeasca frumos cascavalul.
Servim puiul pe un pat de rucola alaturi de cateva ciuperci.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!