Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Eclere cu ciocolata fara coacere

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Iti plac eclerele la nebunie, mai ales crema bogata din interiorul lor? Ei bine, folosind trucul de mai jos, obtii aceleasi bunatati fara a mai aprinde cuptorul!

Eclere cu ciocolata fara coacere

Eclere cu ciocolata fara coacere

Ingrediente:

1 pachet piscoturi

Pentru crema de vanilie:

500 ml lapte
2 linguri amidon 
3 linguri zahar 
4 galbenusuri 
esenta/baton de vanilie  
un praf de sare

Pentru sirop:

200 ml apa 
150 g zahar  
1 lingurita zeama de lamaie

Pentru glazura:

120 g ciocolata cu lapte  
60 ml smantana pentru frisca
 
Mod de preparare:
  1. Amesteca toate ingredientele pentru crema intr-o cratita mica si da-o la foc, amestecand continu, pana cand crema se ingroasa. Lasa crema de vanilie la racit.
  2. In rastimp, prepara siropul, amestecand apa cu zaharul la foc mic. Cand zaharul s-a topit, adauga zeama de lamaie si lasa siropul sa se raceasca.
  3. Da jumatate din numarul de piscoturi prin sirop cate 3-4 secunde, apoi asaza-le pe o tava.
  4. Pune crema de vanilie in pos si orneaza cu crema de vanilie deasupra fiecarui piscot. Deasupra, asaza alte piscoturi date prin sirop.
  5. Incalzeste smantana pentru frisca pana da in clocot, apoi toarn-o peste ciocolata taiata cat mai marunt. Dupa 1-2 minute amesteca pana obtii o glazura omogena.
  6. Toarna glazura deasupra fiecarui ecler si da-le la rece pentru ~o ora.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!