Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Kabobs Persan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Azi vreau sa facem o calatorie in bucataria Persana unde vreau sa va prezint un preparat uimitor care se trensmite si azi din generatie in generatie. Este un preparat asemenea kebabului delicios, suculent perfect in pita, lipie sau cu garnitura de orez.
Kabobs Persan

Kabobs Persan

Ingrediente:

500 g carne de vita tocata
500 g carne de miel tocata
4 catei de usturoi
2 linguri de ulei
3 linguri de nuci macinate
1 1/2 lingurita gelatina
1 ceapa tocata si stoarsa
2 lingurite sare
1 lingurita piper
1 lingurita chimen
1 lingurita coriandru pudra
1/4 lingurita turmeric

Mod de preparare:

Intr-un bol mare amestecati cele doua tipuri de carne.
In alt bol amesetcati condimentele, sarea, piperul, chimenul si turmeric-ul.
Curatati si tocati ceapa marunt apoi presarati forte putina sare si stoarceti-o bine de apa.
Intr-un robot de bucatrie amestecati uleiul de masline cu cateii de usturoi si nucile, mixti bine pana cand obtineti o pasta.
Mai intai adaugati condimentele la carnea macinata si amestecati bine timp de 5 minute pana cand toate condiemntele s-au combinet cu carnea in mod uniform.
Dupa ce ati amestecat carnea bine adaugati pasta de usturoi cu nuci si ceapa stoasa si mai framantati bine carnea inca 5 minute.
Adaugati praful de gelatina si framantati bine inca 3-5 minute. Puneti bolul acoperit cu folie alimentara in frigider pentru cel putin 2 ore si maxim 24 de ore.
Dupa ce carnea s-a odihnit in figider, ungeti bine frigaruile late pentru kebab cu un pic de ulei apoi incepeti si formati carnea pe figarui.
Intre timp incingeti gratrul, cand este incins bine puneti frigaruile pe gratar si prajiti-le pe ambele parti.
Daca nu aveti frigaruile pentru kebab aplatizati bine carnea in maini apoi puneti o bucatica de hartie de copt in mijloc si acoperit hartia cu carne astfel incat sa obtineti un cilindru dupa care puneti carnea astfel formata pe gratar si prajiti-o pe ambele parti. Cand este gata prajit kabobs-ul rupeti putin carnea la un capat si scoateti hartia de copt din interior.
Hartia de copt o puteti face ca si o frigaryie mai lata.
Serviti kabobs-ul cu garnitura de orez fiert cu sofran si rosii copate pe gratar sau in pita, lipie cu salata si orez.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!