Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Bucătăria tradițională bulgărească - Sach

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Sach: A fost un preparat care m-a intrigat de la bun început. Mâncarea se prepară într-un vas de lut, un recipient din lut tradițional vechi și care poate fi folosit pe foc sau în cuptor. Vasul este un fel de plită mare, rotundă și puțin adâncă, așezată pe un suport din metal cu două mânere de lemn, iar mâncarea pregătită în el se menține caldă aproximativ 20-30 de minute.
Sach e o mâncare foarte grea și consistentă.
Bucătăria tradițională bulgărească - Sach
Bucătăria tradițională bulgărească - Sach
Ingrediente:
  • 300 grame file de porc
  • 200 grame piept de pui
  • O ceapă
  • 300 grame de ciuperci
  • 2 roșii
  • 5 ardei
  • Murături
  • 200 grame de brânză
  • Mirodenii și condimente după gust - piper, pătrunjel
  • 1 linguriță de maioneză
  • 1 linguriță de muștar
  • Sos de soia
  • 3-4 căței de usturoi
 Mod de preparare:

Se amestecă maioneza, muștarul, sosul de soia și usturoiul într-un vas. Separat, se fierbe carnea în vas, care a fost uns în prealabil cu ulei. Se adaugă legumele tăiate fâșii. După ce scade toată compoziția se pun deasupra roșiile gratinate și se mai lasă 5-10 minute. Se asezonează cu mirodenii și la final se adaugă brânză deasupra. Cimbrul de grădină este una dintre cele mai folosite mirodenii, însă nu l-am simțit în sach.
Bulgaria, merită să aprofundăm gastronomia lor tradițională atât de gustoasă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!