Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Snitele din piept de pui cu sos de rosii si paste

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cui ii place snitelul din piept de pui? Dar pastele? Noua da,.Asa ca am trecut la treaba. Snitel, paste si sos de rosii aromat, mozzarella deasupra. Pot sa va spun ca este delicioasa aceasta combinatie
Snitele din piept de pui cu sos de rosii si paste
Snitele din piept de pui cu sos de rosii si paste

Ingrediente:

500 grame piept de pui
2 bucati oua
100 grame pesmet
100 grame faina
dupa gust sare/piper
30 grame parmezan ras
800 grame sos de rosii 
450 grame paste 
250 gramemozzarella

Mod de preparare:

Prima data pregatim carnea, o felie la o grosime de 0.5 cm. Apoi o batem putin cat sa devina mai frageda, o condimentam cu sare si piper.
Pregatim in farfurii separate pesmet, faina si ou. In farfuria cu pesmetul adaugam si parmezanul ras, in cea cu oul putina sare.
Punem la foc o tigaie incapatoare cu ulei si in timpul in care uleiul se incalzeste, trecem pieptul de pui prin faina, ou si la final pesmet. Prajim snitelul pe ambele parti pana devine auriu, il scotem pe o farfurie tapetata cu hartie absorbata, pentru excesul de ulei .
Acum punem apa la fiert pentru paste si preincalzim cuptorul. Intr-un vas termorezistent punem putin ulei de masline, apoi sosul de rosii, snitelele iar deasupra mozzarella. Dam la cuptor pana ce mozzarella este topita de tot si sosul fierbe.
Intre timp fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si presaram putin ulei de masline peste ele.
La final intr-o farfurie punem paste, sos de rosii si snitelul , enjoy !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!