Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpă de miel cu lămâie

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Fie că alegi să ţii post şi să amâni festinul culinar pentru ziua Paştelui sau nu ţii la tradiţie şi guşti tot ce găteşti, reţetele de Paşte au farmecul lor anume. Iţi prezentăm o reţeta, pentru a te inspira şi a-i găti familiei tale bunătăţi Pascale.
Pulpă de miel cu lămâie
Pulpă de miel cu lămâie

Ingrediente:

  • 1.5 kg pulpă de miel
  • 2 lămâi mari
  • 1 buchet cimbru proaspăt
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 cana vin roșu
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

    Mod de preparare:

    1. Pulpa de miel se lasă în apă rece, se spală foarte bine, se crestează adânc şi apoi se freacă bine cu sare şi piper. Un vas roman - este important să îl putem pune la cuptor acoperit - se stropeşte pe fund cu ulei de măsline şi se aşază carnea.
    2. Lămâile se taie pe lung, în patru, şi se repartizează uniform în vas. Se pun apoi toate condimentele, mai puţin usturoiul, şi se stropeşte cu jumătate din vinul roşu. Se acoperă cu capacul şi se dă la cuptor pentru o oră.
    3. Se pun apoi usturoiul strivit şi restul de vin şi se mai lasă sub capac 30 de minute. Pentru ultima jumătate de oră se ia capacul, astfel încât carnea se rumeneşte bine. Se serveşte cald, cu garnituri după preferinţă. Când se răceşte, se poate servi în sandvişuri.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!