Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Papricaș de pui – rețeta tradițională ungurească

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Este o rețetă ușor de pregătit, cu puține ingrediente, dar cu un gust savuros. Urmărește pașii de mai jos și vei obține cel mai bun papricaș de pui!
Papricaș de pui – rețeta tradițională ungurească

Papricaș de pui – rețeta tradițională ungurească

Ingrediente:

  • 2 pulpe pui
  • 1/2 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Pentru găluşte:
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 200 g făină
  • sare
  • Mod De Preparare:

  •  În ulei încins, se pune ceapa tocată mărunt, apoi carnea şi se lasă şi totul la rumenit. Se presară sare, piper şi boia, după care se adaugă usturoiul feliat şi se acoperă cu apă.
  • Toată compoziția din care urmează să faci papricaș de pui se fierbe sub capac 30 de minute. După ce carnea a fiert, se adaugă smântâna amestecată cu făina şi subţiată cu un pic de apă. Se mai fierbe la foc mediu pentru încă 3 minute.
  • Pentru găluşte se bat ouăle cu sare, se adaugă făina şi uleiul. Se amestecă bine pentru a obţine un aluat moale.
  • Pentru a ajunge la forma finală a preparatului, se pune apă la fiert şi apoi, cu linguriţa, se iau bucăţi din aluat şi li se dau drumul în apa clocotită. Când găluștele se ridică la suprafaţă înseamnă că sunt gata. Se scot şi se pun în vasul cu carne şi sos.
  • Se mai lasă 5 minute pe foc după care papricașul de pui este gata!
O porție de papricaș de pui este sățioasă și poate fi consumată alături de murături asortate sau de mămăliguță caldă.
Urmărind pașii de mai sus vei reuși să pregătești rețeta tradițională ungurească de papricaș de pui. Îți dorim poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!