Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de carne tocata la tava

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Nu va spun nimic, va las sa reteta cand o sa puteti sa-l incercati. Si dupa aceia, am sa va astept cu impresii, de la cald desigur!
Friptura de carne tocata la tava

Friptura de carne tocata la tava

INGREDIENTE:

3 bucati mari de piept de pui fara os
3 oua
1 legatura de ceapa verde
1 ardei capia mare rosu
1 morcov mediu
1 ceapa rosie
5 catei de usturoi mari
5 linguri ulei
1 lingura plina de mustar
1 lingura si jumatate de sare - dupa gust
piper
un praf de turmeric
100 ml suc de rosii cu ardei
1/2 lingurita cimbru uscat
3 linguri fulgi de ovaz
2 linguri apa minerala
o tava dreptunghiulara

MOD DE PREPARARE:

Intr-o tigaie se pune uleiul si se soteaza ceapa rosie tocata cu usturoiul tocat si cimbrul uscat iar la final praful de turmeric.- 3 sau 4 minute.

Se toaca carnea la masina impreuna cu ceapa verde, morcovul si ardeiul capia.

Intr-un vas mare se pune carnea tocata si peste ea, ceapa cu usturoiul pe care le-am sotat si racit,, ouale, fulgi de ovaz, sarea, apa minerala, mustarul, sucul de rosii si ardei, piperul. Se amesteca sa se omogenizeze bine compozitia.

Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se aseaza compozitia, se niveleaza si se coace la cuptorul incins la 180 de grade timp de o ora. Este posibil in functie de cat de bine este rumenita friptura sa mai fie nevoie de inca 10 sau 15 minute.

Se taie fara probleme calda si se portioneaza cum doriti.

Se poate servi, mai ales la felul principal alaturi de piure de cartofi si de legume. Merita probata! Mancati cu incredere!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!