Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prânz pregătit în manșon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.

Secretul acestui preparat constă în sosul în care se coc toate ingredientele. Aflați mai jos ce fel de sos, din ce se pregătește și cât este de gustos.
Prânz pregătit în manșon
Prânz pregătit în manșon

INGREDIENTE:

-4 ouă;
-250 ml de ulei;
-50-100 gr de muștar;
-1 linguriță zeamă de lămâie;
-2 lingurițe de sare;
-1 lingură de zahăr;
-1 linguriță de busuioc;
-1 linguriță de ierburi italiene;
-1 linguriță amestec de piper;
-3 căței de usturoi;
-1-2 linguri de oțet;
-8-10 cartofi;
-1 kg de carne;
-2 cepe.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți sosul. Amestecați ouăle cu ulei, muștar, sare, condimente, usturoi dat prin presă și oțet. Gustați sosul și adăugați zahăr.
2.Tăiați cartofii sferturi, iar ceapa jumătăți de rondele subțiri.
3.Tăiați carnea bucăți medii.
4.Luați manșonul și așezați ingredientele în straturi: jumătate din cantitatea de cartofi, jumătate de ceapă, jumătate de carne și jumătate de sos, apoi repetați straturile și legați punga. Condimentați cu sare cartofii, ceapa și carnea.
5.Agitați manșonul pentru ca toate ingredientele să se amestece uniform.
6.Tăiați manșonul în 4 locuri, îl transferați pe tava de copt și coaceți mâncarea timp de 40 de minute, la temperatura de 180°C.
7.Transferați manșonul într-o formă de copt, îl tăiați și serviți.
Mâncarea este foarte suculentă, iar cel mai important, este gustoasă și fără mari bătăi de cap. Presărați cu puțină verdeață și așezați cartofii cu carne pe masă.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!